Fra Ordfører

Sagamarsjen har lange tradisjoner i Verdal. Mange ser fram til arrangementet. Det gjelder både deltakere og publikum. Det er derfor en glede for meg å ønske dere alle velkommen til Verdal i anledning Sagamarsjen 2019.

Verdal kommune er en kommune med ca. 15000 innbyggere. Verdalsøra er kommunens sentrum med et variert tilbud innen handel og service. Der er det gode muligheter til å spise et godt måltid mat samt å benytte seg av en rekke fritidstilbud som for eksempel golf. Kommunen er også rike muligheter for friluftsliv både sommer og vinter.

Stiklestad har en sentral plass i kommunen. Det er et nasjonalt historisk og kulturelt sentrum, og et naturlig mål for deltakerne i Sagamarsjen. Stedet har et godt tilbud til de som vil oppleve formidling av Olavstradisjonen og middelalderkultur. Spelet om Heilag Olav er et høydepunkt under olsokfeiringa i Verdal.

Jeg ønsker både arrangør og deltakere lykke til med Sagamarsj nr. 56, og håper dere får en fin tur og en god opplevelse i vakre omgivelser.

Bjørn Iversen
Ordfører